среда, 15. октобар 2014.

Genetika i još ponešto

Koncept koji se naširoko raspravlja u svakoj teretani, forumu... Masa ljudi koja se žali i smatra oštećenim zato što nemaju genetiku kao xy lik koji jede šta hoće i dobija čiste mišiće, a oni se ubijaju od treninga i imaju pravilnu ishranu, a opet slabije rezultate.

Dakle, da odgovorim na pitanje da li je genetika bitna?
NARAVNO, da jeste... ALI, ko je uopšte rekao da svi moraju da imaju istu početnu poziciju, i da sve mora da bude pravedno.
No, ako se gleda na površnom nivou možda jeste nepravedno da x lik ima sređenu ishranu, trening, suplementaciju, a opet slabije rezultate od y lika koji se manje trudi a bolje izgleda.

ALI da zađemo malo dublje u suštinu, kao i uvek,,,
DA LI ste ikad čuli da nije bitan krajnji cilj, VEĆ SAMI PROCES I OSOBA KOJA POSTANETE NA TOM putu. DA LI zaista želite da vam život sve servira na tacni...
RAZMISLITE ko izgradi jači karakter i ko stekne više sampouzdanja, discipline, snage volje i mnogo drugih za život veoma bitnih osobina...
NEKO ko je dobio od roditelja na poklon genetiku, već započeti biznis koji je samo nasledio i kompletan život serviran, ili underdog koji je skupio jaja, shvatio da mu NIKO NIŠTA ne duguje i izborio se za svoje mesto pod Suncem. Razmislite ko će bolje proći u životu ukoliko doživi neuspeh i izgubi sve stečeno, što se vrlo često dešava u životu?
NASTAVITE DA GURATE!



Нема коментара:

Постави коментар